NuBouwen

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2011

NuBouwen.nl bestaat uit diverse speciaalzaken. Naast dat u op NuBouwen.nl allerlei bouwmaterialen kunt vinden, hebben wij speciaalzaken voor gereedschap, sierbestrating, hout en tegels. Zo profiteert u van een gericht aanbod voor de meest scherpe prijs.

Den Brok bouwmaterialen is het bedrijf achter NuBouwen.nl. Sinds enkele jaren begeeft Den Brok bouwmaterialen zich op de online markt. De online verkoop van bouwmaterialen vond plaats op de eigen website en via Marktpaats.nl. Toen de verkoop grote vormen ging aannemen en een aanzienlijk deel van de omzet genereerde, besloot men de verkoop te professionaliseren. Een webwinkel van Magento bleek de juiste keuze en MediaCT de juiste partner. De combinatie van e-commerce professionals en de uitgebreide mogelijkheden voor internet marketing in Magento gaf de doorslag.

SNEL EEN PRODUCT VINDEN
Het is belangrijk dat een bezoeker snel een product vindt binnen een webwinkel. Daarom zijn de producten herkenbaar gecategoriseerd. Samen met de medewerkers van NuBouwen.nl zijn de producten zorgvuldig ingedeeld en onderverdeeld in verschillende subcategorieën.

INTERNET MARKETING
Bouwmateriaal is een te breed begrip. Daarom is achterhaald welke specifieke zoektermen de bezoeker gebruikt door middel van een uitgebreide keywordanalyse. Vervolgens is de analyse vertaald naar een heldere en logische menustructuur.

Bij de start van bouw van de webwinkel is al rekening gehouden met richtlijnen voor een zoekmachine vriendelijke website. Alle teksten zijn in eerste instantie geschreven voor de bezoeker en in de tweede plaats voor zoekmachines. Hierdoor krijgt NuBouwen.nl een hoge positie binnen de zoekmachines. Continu blijven we de webwinkel verbeteren en zorgen we dat doelen worden gehaald.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.nubouwen.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +