Novotec

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2015

Novotec staat bekend als wereldwijde ontwerper, producent en verkoper van topkwaliteit EDM producten. Novotec heeft haar al producten ten alle tijden op voorraad.

Novotec heeft voor X-com om hun nieuwe, uitgebreide Magento webshop, bestaande uit 3 storeviews, te ontwikkelen. Er is één wereldwijde storeview, één voor China en ten slotte één voor de US. Elke bezoeker wordt automatisch doorverwezen naar de juiste storeview op basis van de locatie. De webshop is voorzien van een koppeling met hun eigen ERP systeem, Microsoft Dynamics Axapta.

Elke bezoeker heeft andere klant-/accountrechten. Op basis van deze rechten wordt bepaald welke functionaliteiten iemand te zien krijgt op het moment dat ze inloggen op de webshop. Enkel de functionaliteiten die van toepassing zijn op de bezoeker worden vertoond.

Ten slotte is de webshop van Novotec voorzien van een ‘sales partners’ module.  Bezoekers hebben hier de gelegenheid om sales partner te worden of de dichtstbijzijnde sales partner op te zoeken.  Om de dichtstbijzijnde partner te vinden worden op basis van de contactgegevens de betreffende partners getoond. Wanneer iemand zich aanmeldt als sales partner worden deze gegevens automatisch naar de juiste dealer toe gestuurd. Deze dealer hoeft enkel op goedkeuren of afwijzen te klikken, de vervolgstappen worden automatisch afgehandeld.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.novotec-edm.com/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +