Notenstore

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2014

Nieuw responsive design voor Notenstore


Notenstore is al enkele jaren online actief op het gebied van noten, zaden en ‘superfoods’. Deze worden verkocht aan particulieren en zakelijke klanten in Nederland en België. Aangezien de oude Magento webwinkel niet geheel meer voldeed aan de huidige eisen hebben wij hiervoor een nieuwe shop ontwikkeld, geschikt voor zowel desktop als mobiel gebruik. Hierbij zijn alle klantgegevens uiteraard bewaard gebleven en meegenomen.


Het project


Om de ontwikkeling zo kort mogelijk te houden hebben we er samen met de opdrachtgever voor gekozen om voor deze nieuwe webshop een bestaand Magento template als basis te kiezen. Dit heeft als belangrijk voordeel dat het grootste deel van de html code al ‘geschreven’ is waardoor de ontwikkelingstijd veel korter is. Aan de andere kant zijn de mogelijkheden qua look & feel iets beperkter dan bij een ontwerp op maat.


Verzending via Paazl


Vrijwel iedere webwinkeleigenaar kan veel tijd besparen door het verwerken van de bestellingen te automatiseren. Paazl heeft hiervoor een handige Magento koppeling ontwikkeld waarmee vanuit Magento de verzendetiketten en labels kunnen worden aangemaakt en afgedrukt. Dit bespaart net als bij de nieuwe module van PostNL de nodige tijd, aangezien dit allemaal vanuit de back-end van Magento kan worden geregeld.


Bekijk deze Magento webshop: http://www.notenstore.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +