Noordz

Magento editie: Commerce
Jaar van livegang: 2013

Het doel van Noordz.nl is duidelijk; hét onafhankelijke online warenhuis van Nederland worden! Noordz.nl biedt een rijk scala aan producten. Van woonaccessoires tot tuinmeubelen, van audio tot sportartikelen, van goede wijnen tot aan heerlijke geurtjes, van klauwhamers tot aan Legoblokken, je vindt het allemaal op Noordz.nl. Om het online warenhuis te realiseren is de keus gemaakt voor Magento en door de eerdere zeer plezierige samenwerking met MediaCT werd het ontwikkelen van de shop ons toevertrouwd.

DE SHOP

Bij het ontwikkelen van de shop staat toegankelijkheid, persoonlijkheid en het optimaliseren van de conversie centraal. Noordz.nl is een optimaal gebruiksvriendelijk shop door de toegevoegde features zoals bijvoorbeeld de drop down. Bij de drop down rolt de categoriebalk uit zodra er met de muis over heen wordt gescrolld. Dit zorgt er voor dat de klant een helder overzicht van de verschillende producten krijgt en biedt de consument de mogelijkheid om in één oogopslag de verschillende producten te bekijken.

Een duidelijke en functionele shop is van groot belang om de conversie te verhogen. Ook het creëren van unieke content is erg belangrijk. Noordz.nl plaatst unieke en keyword gevoelige content om de positie in Google te verbeteren. Er is een marketingplan opgesteld waarin geadviseerd wordt over onder andere SEO, Google Adwords, het converteren van bezoekers en e-mail marketing. Noordz.nl is actief bezig met haar online marketing om het bezoekersaantal te blijven verhogen. Zo is er bijvoorbeeld een campagne opgezet waarbij een consument een minuut gratis shoppen kan winnen als hij zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Ook is er een prognosesheet gemaakt voor Noordz.nl en voor Voordeelvinden.nl. Er is een overzicht geschetst van drie verschillende scenario’s. Hierbij zijn al de marketingactiviteiten in kaart gebracht en gekoppeld aan het aantal bezoekers, de conversie, de omzet en marges en het uiteindelijke resultaat. Noordz.nl heeft veel groeipotentie. De shop kan het assortiment blijven uitbreiden door de vele verschillende categorieën en het grote aantal variërende producten.

VOORDEELVINDEN.NL

Een bijzondere toevoeging van Noordz.nl is Voordeelvinden.nl. Voordeelvinden.nl is een pagina vanuit Noordz.nl waar wekelijks drie producten voor een scherpe prijs worden aangeboden. Ook is er boven op de drie aanbiedingen nog een extra deal die Voordeelvinden.nl biedt. Dit biedt de consument een extra mogelijkheid om een product aan te schaffen en zorgt voor een extra bron van inkomsten.

RESULTAAT

Noordz.nl blijft zich in de toekomst verder uitbreiden en streeft naar voortdurende optimalisatie om het gestelde doel te verwezenlijken. Noordz.nl is een mooie en functionele shop die de toekomst met vol vertrouwen tegemoet gaat en zal nog vele waren aan het online huis toevoegen.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.noordz.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +