N&N Partners Groep

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

N&N Partners is al 16 jaar hét adres voor printers, toners, kantoorartikelen en projectinrichting.


De bedrijfsfilosofie van N&N Partners is simpel: altijd je beloftes nakomen en meedenken met je klant. Daar ligt ook het succes. Door persoonlijk contact met de klant is de onderneming bijzonder laagdrempelig. De klant heeft een naam en is geen nummer. Je kan er altijd terecht want het houdt niet op bij de levering van een product. Of het nu gaat om een printer of een complete bedrijfsinrichting, een belletje is genoeg om iets te regelen of op te lossen.


Via de Magento webshop van N&N Partners kunnen klanten snel en makkelijk kiezen uit een assortiment van 25000 artikelen zoals kantoorartikelen, papier, toners, computers, printers en meubilair. De webshop wordt via de VOSBA VendorConnector artikelmodule automatisch gevoed met het assortiment van verschillende leveranciers dat via een slim importproces wordt gefilterd, ontdubbeld en voorzien van een verkoopprijs, productafbeeldingen en uitgebreide productinformatie via de Icecat Open Catalogus.


Vicus heeft de webshop voorzien van een uitgebreide zoekfunctie, een standaard sjabloon, internetkassa via MultiSafepay en voorkeursbestellijst om het onze klanten makkelijk te maken hun favoriete producten snel en makkelijk te (her)bestellen.


Het VOSBA VendorConnector inkoopproces splitst verkooporders naar acht verschillende leveranciers, verstuurt inkooporders automatisch naar de leveranciers of onze binnendienst en verwerkt terugmeldingen (shipping notifications) van een deel van de leveranciers.

VOSBA KingSync verwerkt de in Magento geplaatste verkooporders automatisch in King. Nieuwe webklanten maakt VOSBA automatisch als debiteur aan in King. Ook maakt VOSBA een inlogaccount aan in de Magento shop als in King een nieuwe debiteur of contactpersoon wordt aangemaakt.


Artikelen die besteld worden maar eventueel nog niet in King staan worden door VOSBA automatisch aangemaakt als ze voor het eerst verkocht worden.


Bekijk deze Magento webshop: http://www.dekantoorartikelexpert.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +