Nedap

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2013

Over Nedap Livestockmanagement
Nedap Livestockmanagement ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd al ruim 30 jaar automatisering voor de veehouderij. Met technologie die altijd gebaseerd is op elektronische individuele dieridentificatie. Voeren, melken, separeren en bronstdetectie: Nedap levert technologische oplossingen die individuele dierverzorging en monitoring van productie en conditie beheersbaar maken. Hiermee maakt Nedap een duurzame groei - met een gezonde balans tussen werk, winst en welzijn – mogelijk voor producenten in de veehouderij.

Wensen
De website van Nedap Livestockmanagement was niet meer in lijn met het imago van Nedap. De opdracht voor Adwise was om een eenvoudig onderhoudbare en tweetalige website te realiseren die qua techniek optimaal is opgezet voor zoekmachinemarketing. Aan de hand van deze eisen heeft Adwise voor Nedap een mooie, goed vindbare, en eenvoudig te onderhouden website gerealiseerd.

In de nieuwe website is ook een compleet vernieuwde dealer locator geintegreerd. Hierin worden op overzichtelijke wijze alle dealers in de categorieen Koeien, Varkens, en Veehouderij & Keten gepresenteerd zodat een bezoeker snel de adreslocatie van een dealer kan opzoeken.

Aanpak
Adwise heeft de website gerealiseerd met een gebruiksvriendelijk CMS. Op deze manier is Nedap zelf eenvoudig in staat om de website te updaten en om zaken zoals nieuws en de agenda bij te houden.
Bekijk deze Magento webshop: http://nl.nedap-livestockmanagement.com
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +