Nedac Sorbo

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2011

Nedac Sorbo is actief in een groot aantal non food-categorieën en mag zichzelf in meerdere productcategorieën marktleider noemen. Het bedrijf levert alleen in Nederland al zo’n 10.000 producten aan een groot deel van de supermarktketens. Jaagers werd aangetrokken om het B2B-kanaal goed op poten te zetten. In de B2B-webshop is een reeks van 300 producten beschikbaar voor de klanten van Nedac Sorbo.

Door optimalisering van het online bestelproces wordt het steeds eenvoudiger voor de afnemer om bestellingen te plaatsen. Hierdoor kunnen de afnemers hun tijd zo effectief mogelijk indelen en stijgt de klantwaardering voor Nedac Sorbo. Een ouderwetse win/win situatie dus!

De door Jaagers geïmplementeerde koppeling met Akeneo zorgt ervoor dat de non-foodspecialist grote hoeveelheden productinformatie via een centraal en overzichtelijk systeem kan beheren en bijwerken. Zo zijn ze altijd verzekerd van goede productinformatie, passend beeldmateriaal, specificaties en eventuele beschikbaarheid van meerdere talen.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.nedacsorbo.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +