Multi Ratio

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2013

Multi Ratio is dé totaalleverancier voor uw bedrijfsinrichting. Dankzij de jarenlange ervaring in de kantoorbranche kunnen we vakkundig en persoonlijk adviseren op het gebied van kantoor- en magazijninrichting.Naast het uitgebreide assortiment nieuwe producten biedt Multi Ratio BV een uiteenlopend assortiment tweedehands meubilair met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De klant kan tot op de dag van vandaag terecht in de ruime showroom waar het assortiment rustig bekeken kan worden.

Naast de offline advisering en verkoop, wilde Multi Ratio haar klanten online van dienst zijn. Om die reden werd er anno 2011 gestart met de ontwikkeling van de webwinkel http://www.multiratio.nl. Bij de ontwikkeling werden twee doelen gesteld voor de webwinkel. Ten eerste zou de webwinkel gaan functioneren als online showroom waar inspiratie opgedaan kan worden en het aanbod makkelijk te bekijken is. Het tweede doel was bestaande en nieuwe klanten meer service te kunnen bieden, door de mogelijkheid direct online te bestellen.

Doordat Multi Ratio een uitgebreid assortiment heeft met veel verschillende productsoorten, is er voor gekozen om gefaseerd over te gaan van online showroom naar volledige webwinkel. Op die manier was het mogelijk om hoge kwaliteit te blijven bieden en controle te houden over het ontwikkelproces.

Multi Ratio was op zoek naar een compleet en flexibel systeem. Vooraf waren een aantal eisen gesteld aan het systeem. Zo moest het systeem met het bedrijf kunnen meegroeien, gekoppeld kunnen worden aan de bestaande administratie en moest het eenvoudig in het beheer zijn. Maar de belangrijkste eis was nog wel dat het uitgebreide assortiment van Multi Ratio moeiteloos getoond moest kunnen worden.
Magento Community Edition voldeed aan al deze eisen en wensen. De keus was dan al snel gemaakt. Door de samenwerking met een betrouwbaar internetbureau is de webwinkel exact naar wens uitgevoerd zonder dat dit de flexibiliteit en stabiliteit zou beperken.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.multiratio.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +