Meulenkamp Tweewielers

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2020

Meulenkamp Tweewielers is uw lokale specialist in Bornerbroek met een uitgebreid aanbod fietsen en een professionele werkplaats om reparaties uit te voeren. Naast de fysieke winkel biedt Meulenkamp Tweewielers middels de webshop een ruim en gevarieerd assortiment fietsen, kleding en accessoires. Met onder meer Sparta, Gazelle, Cube, Ridley en Sensa bieden ze merken in alle segmenten.


De webshop, welke gemaakt draaide op het gesloten systeem van ePages, was verouderd en aan vervanging toe. Tevens bood het systeem te weinig flexibiliteit en was het niet mogelijk deze te koppelen met. het kassasysteem van CycleSoftware. Zodoende is er in overleg met de klant gekozen voor het open source platform van Magento 2.


Voor Meulenkamp Tweewielers heeft Cees & Co een volledig nieuwe Magento 2 webshop gerealiseerd en deze gekoppeld aan CycleSoftware. Middels deze koppeling worden de producten gebundeld en geoptimaliseerd. Zo komt éénzelfde product in verschillende maten en kleuren niet meerdere keren op de webshop maar worden deze aan een configureerbaar product gekoppeld. Ook voor de fysieke winkel wordt er met de CycleSoftware koppeling van Cees & Co tijd bespaard. Zo worden de webshop orders na betaling direct teruggekoppeld naar CycleSoftware. Dit betekent dat er nog maar uit een systeem gewerkt hoeft te worden en de orders niet meer handmatig overgezet hoeven te worden.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.meulenkamptweewielers.nl/
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +