Meubelplaats PWA

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2019

Meubelplaats is dé trendy woonwinkel op het gebied van industrieel wonen. Naast de webshop kunnen bezoekers ook terecht in de fysieke showroom in Deventer. Om een optimale gebruikerservaring te bieden in de webshop, die aansluit bij het stijlvolle en eigentijdse karakter van de winkel, stapte Meubelplaats in samenwerking met Vendic over naar een PWA (Vue Storefront & Magento 2) webshop.


Hiermee behoort Meubelplaats tot de eerste Nederlandse Magento 2 webshop die een Vue Storefront Progressive Web App liet ontwikkelen. Met een PWA is Meubelplaats in staat om de klantervaring van haar webshop radicaal te verbeteren, door alle functionaliteiten te bieden die je normaal gesproken gewend bent in een native-app. Samen met Vendic durfden zij het aan om de nieuwe webshop als PWA te ontwikkelen. En zie daar een snelle, slimme website met de look & feel van een app en met een krachtige Magento 2 motor.


Een Progressive Web Application heeft veel voordelen, het is gebruiksvriendelijk, navigeert als een native app, het verhoogt de klantloyaliteit en zorgt voor meer conversie. Benieuwd hoe zo’n PWA er in real life uitziet? Kijk mee naar Nederlands eerste PWA Vue Storefront webshop, een primeur in e-commerce land! Vendic presenteert Meubelplaats.nl. Meer weten over Magento & PWA? Check: https://vendic.nl/progressive-web-apps/


Bekijk deze Magento webshop: https://www.meubelplaats.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +