Mariposa Import

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2011

Sinds 2004 verkopen wij online haarproducten van hoge kwaliteit voor mensen met kroes- en krullend haar overal buiten Noord-Amerika.

Kopen is veilig en wij leveren je bestelling SNEL, je order wordt op werkdagen dezelfde dag nog verzonden. Wij garanderen ' Op werkdagen voor 9 uur 's avonds besteld, dezelfde dag nog verzonden', dat betekent dat je je producten de volgende dag al kunt verwachten.

ACHTERGROND VAN HET PROJECT
Mariposaimport.com is “Europa’s eerste en originele webshop voor mensen met kroes- en krullend haar”. De webwinkel wordt gerund door Lori, samen met haar partner Robert. Lori is van oorsprong een Amerikaanse. Eenmaal in Nederland merkte Lori dat veel van de haarproducten die ze in Amerika gebruikte hier niet verkrijgbaar waren. Vanuit die gedachte begon ze producten te importeren naar Nederland. En Lori bleek niet alleen. De vraag naar kwalitatieve, natuurlijke haarproducten bleek substantieel.

VAN OSCOMMERCE NAAR MAGENTO
De webwinkel, opgezet in 2004, was gemaakt in osCommerce. Maar in 2011 werd duidelijk dat de shop naar een nieuw niveau moest. Tijdens de ontmoeting op Meet Magento was er direct sprake van een wederzijdse klik vanwege het originele concept en de gedrevenheid van de ondernemers. MediaCT’s combinatie van uitstekende Magento en internet marketing kennis was precies wat Lori en Robert zochten. Eerst is er geïnventariseerd welke data geïmporteerd kon worden in Magento vanuit osCommerce waarna met succes de producten, klanten én orders geimporteerd zijn. Dit maakte de overstap naar Magento vrij gemakkelijk.

WEBLOG
Lori blogt regelmatig over haar ervaringen, nieuwe producten en andere interessante verhalen op haar weblog. Het blog hebben we gekoppeld aan de homepage. In een later stadium zal het weblog ook onder handen worden genomen en meer geïntegreerd worden in de webwinkel.

INTERNATIONAAL
De producten van Mariposa Import zijn in Europa bijna niet verkrijgbaar. Daarom komen de klanten vanuit heel Europa naar de webwinkel om producten te kopen. De webwinkel is in vijf talen beschikbaar: Duits, Frans, Engels, Spaans en Nederlands.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.mariposaimport.com/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +