Eleganza

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2015

Eleganza is een modewinkel die zich bevind in het hogere segment van de mode industrie. Voor deze winkel heeft Experius een responsive Magento webshop neergezet waarbij de aandacht uit gaat naar de grote en hoge kwaliteit afbeeldingen die Eleganza heeft. Het straalt luxe uit die past bij de modemerken die Eleganza verkoopt.

Een grote uitdaging bij Eleganza was het bijzondere aanbod in kleding, schoenen en accessoires. Zo verkopen zij herenschoenen, damesschoenen, herenkleding en accessoires. Er wordt geen dameskleding verkocht, maar wel accessoires voor dames. Dit maakte dat het van groot belang was dat duidelijk werd vernoemd wat er precies in de webshop verkocht werd. Nadat dit was vastgesteld is begonnen met het design van de webshop.

Bij deze webshop staat de grote afbeelding op de homepage centraal. Daarnaast staan ook op de productpagina de afbeeldingen centraal. De productinformatie blijft steeds naast de afbeelding staan. Ook is er geen aparte check-out pagina meer, maar komt de checkout in de pagina schuiven op het moment dat de klant af wilt rekenen. In de webshop is gezocht naar een goede balans tussen functionaliteit en ultieme beleving van een Eleganza winkel in een webshop. Hiervoor is op desktop en tablet de nadruk gelegd op de beleving en op mobiel is de nadruk gelegd op functionaliteit. Om het zoeken in de webshop zo veel mogelijk te vergemakkelijken is ervoor gekozen om Solr Search te integreren in de webshop.

Tot slot is er een koppeling gelegd met ERP systeem en een real-time koppeling met een PSP.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.eleganza.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +