BunniesJR

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2017

Kinderschoenmerk BunniesJR wordt, als officiële dealer zijnde, aangeboden door Kids Shoes Valley (KSV). Ontworpen in Nederland, met liefde gemaakt, beste kwaliteit leer en een eigen identiteit. Zo stapt ieder kind rond om hippe schoenen!


De WooCommerce-webshop van BunniesJR voldeed niet meer. Het was tijd voor een professionelere aanpak, vond Kids Shoes Valley. Daarom klopten ze bij LAB51 aan voor een webshop in Magento 2.


De verhuizing hebben we stap voor stap aangepakt: eerst alle producten en data verhuisd, daarna gezorgd voor een eigentijds design, vervolgens kon KSV de content vullen en zorgden wij voor de configuratie van een soepele en complete webshop. Dat hebben we gedaan door de software van Exact Online te koppelen en met verschillende modules ervoor te zorgen dat klanten uitstekend kunnen navigeren en natuurlijk bestellen.


LAB51


Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.


We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan op http://www.lab51.nl/magento-2.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.bunnies.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +