Loavies

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

Loavies is een internationale online fashion store. Met key items van de laatste stijl trends op het gebied van fashion, accessoires beauty & lifestyle zijn wij er voor alle fashion lovers die nooit genoeg krijgen van shoppen!
Met inspiratie stijlen uit steden als Berlijn, Londen, Stockholm en Parijs, zitten wij met een team van jonge en inspirerende inkopers en stylisten boven op de laatste fashion trends. Met snel wisselende collecties, items die met zorg worden uitgekozen en een unieke mix van Social Media, fashiondesign en styling is een online winkel concept gecreëerd waar we trots op zijn!

Loavies inspireert vrouwen om hun eigen stijl te ontwikkelen. Ons doel is om continu de verwachtingen van onze doelgroep te overtreffen. Met iedere week toevoegingen aan bestaande collecties hoeft het shoppen nooit te gaan vervelen! Al onze items kunnen gemakkelijk met elkaar worden gemixt om de favoriete look te creëren. Van casual daywear tot glowing party essentials, van streetstyle tot sportive. – it’s all here!

Al sinds de oprichting in 2012 kunnen wij ons ieder jaar tot één van de snelst groeiende online fashion stores rekenen en werden wij zelfs in 2015 door het Nederlandse publiek verkozen tot beste logistieke online fashionstore van Nederland. Zo introduceerde Loavies in 2015 als eerste online fashion store in Nederland & België het concept; ‘Vandaag voor 12:00 besteld? Vanavond al in huis!’ en krijg je als klant bij ons na je bestelling een sneakpeek foto gestuurd vanuit ons distributiecentrum van jouw bestelling vlak voor de verzending, we love it!

Onze ambitie is om een succesvol toonaangevend internationaal multichannel fashion label te worden. Komend jaar zal je onze items al in meer dan 150 multi brand winkels in Europa kunnen vinden. Met de lancering van onze sub lijnen Loavies & Loavies premium en onze online store leveren we inmiddels in meer dan 120 landen wereldwijd!
Bekijk deze Magento webshop: https://www.loavies.com/nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +