Limtrade

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2015

Voorheen waren BKC groothandel, Tuinworld en Limtrade drie op zichzelf staande webshops, die nu zijn samengevoegd tot één overzichtelijke responsive Magento webshop: Limtrade.nl. Limtrade.nl is de grootste online discounter met een zeer breed assortiment aan bouw-, klus- en tuinmaterialen. Doordat Limtrade niet beschikt over een showroom en alles rechtstreeks vanuit de fabriek levert, kunnen zij zeer voordelige prijzen hanteren. Het is dan ook alleen mogelijk om bouwmaterialen online te bestellen.

Met een ingebouwde module kan men diverse producten naar eigen wens configureren. Bent u op zoek naar stalen balken, dan kunt u de gewenste afmetingen en bewerking van de balk doorgeven. Deze tool zal dan direct voor u de totaalprijs berekenen inclusief zaagprijs en bewerking. Het is voor de klant nu kinderspel om online customized bouwmaterialen te kopen. Denk hierbij aan stalen balken, aluminium profielen, houten balken en platen maar ook gereedschappen, bevestigingsmaterialen en tuinmateriaal.

Limtrade.nl is voorzien van een koppeling met Unibase. Dit houdt in dat Limtrade al hun producten vanuit een eigen systeem op de webshop kan inladen. Zo heeft Limtrade de mogelijkheid om producten als gegroepeerd product op de webshop te tonen. Alle gerelateerde producten zijn voor klanten in één oogopslag zichtbaar.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.limtrade.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +