Leef

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2014

Zorg is erg belangrijk. Producten die er voor zorgen dat u gezond wordt of blijft, zijn niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Of het nu gaat om een kwaaltje of chronische aandoening: soms is het erg lastig om de juiste producten of informatie voor uw persoonlijke behoefte te vinden.

Wat is Leef.nl?
Daarom is er Leef.nl. Het online medisch warenhuis met een breed assortiment aan gezondheidsproducten en hulpmiddelen. Of het nu gaat om algemene of specifieke zorgproducten, bij Leef.nl is dit allemaal te vinden.

Daarbij geeft Leef.nl betrouwbare, persoonlijke en deskundige informatie op het gebied van gezondheid en welzijn. Leef.nl biedt dus alles onder één dak.

Voor grote of kleine ongemakken, weer gezond worden of juist gezond blijven; Leef.nl heeft de kennis en producten om u, als zorgconsument, verder te helpen en de kwaliteit van leven te verhogen.

Hoe werkt het?
Leef.nl werkt nauw samen met diverse medische specialisten. Zo hebben zich inmiddels al ruim 300 apotheken aangesloten. Hierdoor kunt u uw herhaalrecepten ook via Leef.nl bestellen, uiteraard in dezelfde bestelling als de andere producten in het assortiment.

En natuurlijk kunt u de bestelde artikelen en het herhaalrecept in een handomdraai afrekenen en laten thuisbezorgen. Ook afhalen bij de apotheek is een optie, want alle producten worden veilig en vertrouwd geleverd door uw eigen apotheker.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.leef.nl/
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +