Kippenhuis.nl

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

De vraag

Kippenhuis.nl riep de hulp van eDifference in omdat het klaar was voor de volgende stap. De oude webshop had jarenlang voor veel succes gezorgd maar bleek, met het oog op de toekomst, toch een paar maten te klein.


De aanpak

Buiten de wensen van een nieuw design, een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en performance moest er aandacht komen voor de automatisering en de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan zaken rondom voorraadbeheer, verzendingen en de administratie. In combinatie met het ruime productassortiment van Kippenhuis.nl en de behoefte aan een goede beveiliging bleek Magento 2 de perfecte oplossing!


Uitwerking

Dankzij een goede voorbereiding zijn de rankings in Google behouden en gaat de bezoekersstroom onverminderd door. Middels e-mailcampagnes zijn de trouwe klanten enthousiast gemaakt voor de nieuwe webshop en is de interesse verder aangewakkerd. Met de vele optimalisatie mogelijkheden, het nieuwe responsive design en de automatisering van bedrijfsprocessen is Kippenhuis.nl klaar voor de toekomst!


”Door eDifference en Magento 2 is Kippenhuis.nl klaar voor de toekomst!” – Olivier van Ooijen, directeur Kippenhuis.nl


Bekijk deze Magento webshop: https://www.kippenhuis.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +