Kidsdeco

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2019

De Klant

Bij Kidsdeco kunt u terecht voor hippe baby accessoires en decoratie. Het assortiment bestaat uit de leukste eyecatchers en musthaves voor de kleinste en hun moeder. Van trendy baby accessoires en baykamer decoratie tot het leukste speelgoed van unieke merken, bij Kidsdeco vindt je het allemaal.


De opdracht

Het was aan Hypershop de opdracht om de webshop te migreren naar Magento 2 en te voorzien van een geheel nieuw design. In 6 maanden tijd moest de migratie voltooid zijn. In de tussentijd moest de dagelijkse gang van zaken gewoon doorgaan waardoor er continu data gemigreerd moest worden om te zorgen dat alles soepel verder draaide.

Tevens moesten integraties en koppelingen worden meegenomen én moest er een compleet nieuwe ontwerptool voor de gepersonaliseerde producten geïntegreerd worden.


Het resultaat

Het resultaat is een stabiele Magento 2 webshop met een geheel nieuw design. Ondanks de afhankelijkheid van derde partijen is het project binnen de deadline gerealiseerd. Met de datamigratie tool van Hypershop is een continue synchronisatie ingesteld waardoor alle wijzigingen in Magento 1 automatisch meegingen naar Magento 2. Bij livegang is ondanks de grote hoeveelheid veranderingen de organische zichtbaarheid behouden.


Benieuwd naar de volledige case van dit project? Bekijk de case op hypershop.nl/cases.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.kidsdeco.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +