KickOffice

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2011

KickOffice.nl is dé discount webshop voor kantoormeubelen. Alles wat u nodig heeft in uw kantoor vindt u bij KickOffice.nl. Zo heeft u de keuze uit archiefkasten, bureaus, bureaustoelen, lockerkasten en allerlei kantooraccessoires.

Deze discount formule voorziet in de eerste behoeften die ontstaan wanneer men een bedrijf of bedrijfsruimte gaat inrichten. De discount webshop is het antwoord op de dure onoverzichtelijke kantoormeubel webshops. Met een selectie aan de essentiële meubels tegen lage prijzen biedt de shop een unieke invalshoek.

Door de grote inkoopvolumes en het verder uitschakelen van iedere vorm van tussenhandel worden de lage prijzen gerealiseerd. En om bezorgkosten te drukken kan de klant ook kiezen tussen bezorging of zelf gratis afhalen.

HET PROJECT: FOCUS IS DE ZAKELIJKE MARKT
Het doel was vanaf het begin duidelijk. Er moest een gebruiksvriendelijke webshop komen met een discount uitstraling en met een doordachte aanpak om te scoren in Google. Voor de realisatie van dit project is een samenwerking aangegaan met MediaCT.
KickOffice.nl richt zich op de zakelijke markt en vooral op de mkb-bedrijven. Met de webshop wil KickOffice.nl ondernemers de kans bieden om voor een lage prijs nieuwe en tevens goede kantoormeubelen aan te bieden.

DESIGN
In het design ligt de focus op de aanbiedingen. Maar het doel is ook geweest om een design te maken dat aansluit bij de discounter uitstraling, maar toch kwaliteit uitstraalt. Daarom is gekozen om een stijlvolle uitstraling te creëren.

SEO
De nieuwe website komt niet helemaal uit het niets. Er stond al een webshop online voor de nieuwe webshop online ging. Hierdoor was al enige relevantie in Google opgebouwd. Waar we aan hebben gewerkt is het zo zoekmachinevriendelijk mogelijk opzetten van categorieën en producten qua structuur. Er zijn pakkende teksten geschreven die goed scoren bij bezoekers én Google. Ook werken we samen met Kickoffice om de autoriteit van de shop te verbeteren. Er wordt actief gewerkt aan linkbuilding en social media.

OVER MAGENTO
De webshop is gemaakt in Magento Community. KickOffice ondervond dat Magento makkelijk is te gebruiken. In het begin was het even zoeken naar de functies die Magento biedt, maar na korte tijd had KickOffice Magento onder de knie.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.kickoffice.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +