Kees Smit Tuinmeubelen

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2015

Over Kees Smit
Kees Smit is dé tuinmeubelspecialist van Nederland. Met een magazijn van meer dan 15.000 m2 en twee showrooms in Amersfoort en Almelo à 8.000 m2 biedt men meer dan 300 complete sets en meer dan 1.000 mogelijke combinaties direct uit voorraad leverbaar. Bovendien biedt Kees Smit, door de grootschalige inkoop, een laagste prijsgarantie. De bekende merken tuinmeubelen, altijd voor de laagste prijs. Kees Smit Tuinmeubelen is in 2014 verkozen tot Beste tuinmeubelwinkel van de Benelux.

Website
De vernieuwde webshop van Kees Smit Tuinmeubelen is gerealiseerd door Adwise Internetmarketing in samenwerking met Colijn IT. De fase voorafgaand aan de ontwikkeling, namelijk de conceptontwikkeling, heeft ervoor gezorgd dat het ontwerp volledig is afgestemd op de eindgebruiker en de bijbehorende doelstellingen van Kees Smit. Hierbij zijn de klanten van Kees Smit Tuinmeubelen actief betrokken d.m.v. live usertesting met zowel de oude als de nieuwe webshop. Om vervolgens na livegang de gebruiksvriendelijkheid continu te verbeteren gebruikt de webshop diverse tracking tools, zoals Google Analytics, Mouseflow en Visual website optimizer.

Mobile
Door de sterke groei van mobiel verkeer is begin 2015 ook een vernieuwde mobiele variant van de webshop gelanceerd. Door de vele wensen die voortkwamen uit de user tests en analyses is besloten maatwerktemplates te ontwikkelen en deze 100% op basis van ‘material design’ te ontwerpen. Het resultaat is een mobiele webshop die maximale score haalt van 100 punten bij de mobiele gebruiksvriendelijkheidtest van Google. Daarnaast heeft de mobiele site van Kees Smit bijgedragen aan het winnen van de ‘Beste mobile customer win bij Google NACE’. Dit is een erkenning van Google voor de mobiele strategie die gevoerd wordt, waarin de mobiele website de spil is.

Hieronder benoemen we enkele highlights die zijn voortgekomen uit live usertesting met de doelgroep en analyses van de diverse statistieken:

  • Instant search zoekfunctie in samenwerking met Sooqr

  • Gebruiksvriendelijke fotoweergave-functionaliteit

  • Mobile site volledig material design

  • Vergelijkfunctie voor producten

  • Snelheid van de website scoort 85 punten binnen de Google page speed test’


awards-badge-winner
Bekijk deze Magento webshop: http://www.keessmit.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +