Karabag: Perzische en Oosterse tapijten en vloerkleden

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2015

In 2015 bouwde Vicus voor Karabag een geheel nieuwe meertalige internationale Magento webshop. De Magento webshop is gericht op de internationale online verkoop van Perzische & Oosterse tapijten en vloerkleden.Doelgroepen zijn particulieren en binnenhuisarchitecten.


De Magento webshop is voorzien van:


1. Meerdere talen en valuta (multilanguage).

2. Integratie met pay.nl: een online betalingssysteem dat onder meer individuele lokale betalingssystemen van diverse landen in zich heeft.

3. Gelaagde navigatie.

4. Een RMA Formulier ten behoeve van reparatie van de tapijten.

5.Add this buttons (sociale media ysteem).

6. Geo locatie: bezoekers zien direct de webshop in hun eigen taal.


Karabag maakte een inventarisatie van de in de markt aanwezige systemen en platformen voor het opzetten van een webshop. Vanuit flexibiliteitsoogpunt bleek Magento voor Karabag het meest geschikte systeem.


De keuze voor Vicus om de gewenste Magento webshop te bouwen was een bewuste, aldus Berc Karabet Bagdasar, eigenaar van Karabag: “In mijn zoektocht naar een Magento reseller, kwam ik vrijwel direct terecht bij Vicus. De website van Vicus is zeer duidelijk en overzichtelijk en bovendien is het bedrijf gevestigd in Amersfoort. Wij wonen zelf al meer dan 40 jaar in Amersfoort. De prettige communicatie gedurende het implementatietraject en ook erna maakt dat ik tevreden ben over Vicus. Vicus heeft een zeer reactief en leuk team om mee te werken.”


Over Karabag


Karabag is al ruim veertig jaar (sinds 1978) gespecialiseerd in de directe import en verkoop van, uit Turkije, Afghanistan, Nepal, Iran en India afkomstige, authentieke handgeknoopte oosterse tapijten & handgeweven oosterse kelims van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is Karabag één van de zeer weinige bedrijven die maatwerk levert waar het gaat om vraag naar authentieke Afghaanse en Turkse tapijten. Voor alle verkopen via de webshop verleent Karabag gratis onderhoud tot twee jaar na aankoop.


Bekijk deze Magento webshop: http://www.karabag.com
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +