Kanoshop

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2014

Kanoshop is een van de toonaangevende kano- en kayakspecialisten van Nederland. Met een kanosteiger in de achtertuin, kan iedere bezoeker direct instappen voor een proefvaart in één van de vele boten, om te kijken welke boot het beste bij zijn of haar vaarstijl past.

Het "Winshop" fundament


Het fundament onder de webshop van Kanoshop is ons in huis geoptimaliseerde Magento Community editie (Winshop) in combinatie met de ShopConnector plug-in waarmee eenvoudig de product- en orderinformatie gesynchroniseerd kan worden tussen de Magento webshop en het winkelkassa managementsysteem VMSII van Vendit.

Meertaligheid


Door het internationale karakter van Kanoshop is de wens uitgesproken om de webshop meertalig (Nederlands / Engels) op te zetten. De uitdaging in dit vraagstuk zat in het feit dat het winkelkassa managementsysteem VMSII van Vendit geen meertaligheid ondersteund. Door gebruik te maken van zogenaamde markup tags binnen VMSII ([EN][/EN]) en het doorvoeren van een markup processor binnen de ShopConnector plug-in zijn wij in staat om tijdens het import proces o.a. de Engelse omschrijving te koppelen aan de Engelse winkelzicht. Op deze manier is Kanoshop eenvoudig in staat om vanuit een centraal systeem haar meertalige webshop te voeden.

Complexe verzendregels


Het verzenden van een peddel of een opblaas kayak is iets anders dan het verzenden van een tandem kano van maar liefst 5,50 meter. Om de verzendkosten per specifieke productgroep en/of producten binnen een productgroep goed te regelen is een complexe verzendmatrix geïmplementeerd. Op basis van de productgroep en specifieke productkenmerken wordt automatisch bepaald wat de verzendkosten van het product zijn. Hierbij wordt tevens rekening gehouden met het feit dat een bestelling kan bestaan uit verschillende productgroepen met verschillende verzendkosten.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.kanoshop.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +