Kabels.nl

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2019

Over Kabels.nl


Ze heten niet voor niets Kabels.nl. Het kabel assortiment bestaat uit een ruime keuze in verschillende lengtes en kleuren. Als specialist wordt de klant door Kabels.nl ook verzien van het juiste advies of uitleg. In de shop staan meer dan 5.000 producten! Om het grote aanbod op de nieuwe Magento 2 webshop overzichtelijk te maken is gebruik gemaakt van modules zoals Infinite Scroll van Amnesty en een Mega Menu. Om de betrouwbaarheid van Kabels.nl te verhogen is een koppeling met Thuiswinkel Waarborg gemaakt.


LAB51


Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.


We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan op http://www.lab51.nl/magento-2.


Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +