John Beerens.

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2017

Groei in verkeer, betere marges en meer blije en terugkerende klanten. Precies wat we nodig hebben in het streven om de nummer 1 webshop van Nederland te worden!


Het digitale winkelconcept van johnbeeerens.com heeft een ware metamorfose gekregen. De nieuwe strategie ‘delivering beauty’, die inhoudt dat johnbeerens.com klanten wil helpen het beste uit zichzelf te halen. Hiervoor hebben we onder andere ervoor gekozen om een nieuw Magento 2 e-commerce platform te realiseren. Ook de implementatie van een nieuw ERP pakket en het overstappen naar een nieuw Warehouse Management Systeem (WMS) zijn belangrijke stappen geweest in het proces.


Bovendien is de gehele organisatiestructuur van John Beerens herzien. Alles in het teken van delivering beauty. Door intelligente productfiltering, slimme sortering van producten vindt een bezoeker snel de juiste producten. Per artikelgroep wordt volledig geautomatiseerd bepaald welke producten jouw verzorging compleet maken.


Delivering beauty gaat zelfs nog verder dan alleen de website. Zo hebben we ook ingezet op een chatbot via Facebook Messenger rondom black friday. Klanten kregen berichten met vlogs, styling tips & tricks en konden direct relevante producten bekijken en bestellen. Een interactieve en slimme communicatie vorm waarmee extra verkoop te realiseren is!


Bekijk deze Magento webshop: https://www.johnbeerens.com/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +