iPodhoes

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2011

iPodhoes.nl is dé webshop met accessoires voor iPod, iPhone en iPad.

Na enkele jaren op osCommerce te hebben gedraaid is de keuze op Magento gevallen. Door de veelzijdigheid van het pakket en de vele mogelijkheden tot uitbreiden hebben we een mooie shop weten neer te zetten. De vernieuwde shop is op maatwerk gebouwd zodat deze precies voldoet aan de behoeften van onze klanten en aan de wensen die wij eraan stellen.

Vanuit de compleet vernieuwde shop bieden wij onze bezoekers toegang tot een assortiment met momenteel ruim 1800 verschillende producten voor Apple devices. Ons specialisme ligt bij bescherming van de Apple devices. Voor een mooie hardcase, een stijlvolle lederen sleeve of een luxe tas ben je bij ons dan ook aan het juiste adres.

Om de administratieve handelingen te beperken is gekozen voor een koppeling met Exact Online. Deze koppeling geeft ons de mogelijkheid om de financiële informatie snel te verwerken zodat we precies weten hoe het er financieel voor staat. Gecombineerd met de informatie uit Magento en Google Analytics hebben we alle management informatie beschikbaar om het bedrijf te sturen
Bekijk deze Magento webshop: http://www.ipodhoes.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +