Ikbenmama.nl

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2018

Over ikbenmama.nl


Ikbenmama is gestart met fysieke winkels en heeft dit uitgebreid met een webwarenhuis voor de mama van nu. Met zorg geselecteerde producten in onder andere de categorieën dragen, slapen, voeden en spelen.


LAB51 heeft een snelle en gebruiksvriendelijke shop ontwikkeld voor Ikbenmama. De producten zijn via de Channable koppeling met Magento 2 op diverse marktplaatsen te bestellen. Naast deze koppeling zijn ook Improved Sorting en Out of Stock Notifications van Amasty in de shop geplaatst. De laatste module geeft klanten de optie om een pre-order te plaatsen of een notificatie te ontvangen wanneer een product weer op voorraad is.


LAB51


Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.


We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan op http://www.lab51.nl/magento-2.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.ikbenmama.nl/
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +