Hi-Tec Sports

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2013

Wij zijn gedreven door ons verlangen mensen aan te moedigen het beste uit het leven te halen. Wij ontwikkelen onze producten kijkend naar de behoeften van de klant. Wij zijn een echt merk, met echte producten, voor echte mensen. Wij zijn Hi-Tec. Wij zijn geïnspireerd door het leven.

Wandelschoenen


Voetblessures komen veel voor bij het wandelen, vooral bij wandelingen over ruiger terrein. Deze blessures kunnen voorkomen worden door schoenen van goede kwaliteit te dragen. Wandelschoenen van HI-TEC, voor zowel mannen als vrouwen, bieden ultiem comfort en ondersteuning, terwijl innovatieve functies als Ion-mask™, waterproofing en V-Lite Design je wandelbeleving verrijken door comfortabele en waterdichte schoenen te garanderen.

Hikingschoenen


Ervaren bergwandelaars weten als geen ander dat bij lange tochten er veel druk en spanningen op spieren en gewrichten komen te staan. Zij kennen daardoor ook het belang van comfortabele, waterdichte en superlichte bergwandelschoenen. Hi-Tec's backpack-schoenen zijn voorzien van de exclusieve 4:SYS dynamic motion-control technologie, die druk op enkels en voeten verlicht, en de V-Lite Hiking range, die zorgen voor het comfort dat u van ons mag verwachten. Diverse van deze innovatieve technologiën worden bij ons assortiment van bergwandelschoenen gebruikt, voor zowel de mannen- als de vrouwen uitvoeringen.

Wandelschoenen en wandelsandalen


Comfortabele (berg)wandelschoenen of sandalen zijn een absolute must voor hen die dagelijks veel lopen. Hi-Tec's lichtgewicht wandelschoenen voor de vrouw bieden meer ondersteuning dan laarzen, zonder in te leveren op comfort. Onze mannen uitvoeringen leveren dezelfde kwaliteit en worden aangeboden in een grote verscheidenheid aan modellen. Zo zal er zeker wat voor je tussen zit, ongeacht de activiteit die je voor ogen hebt.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.hi-tec.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +