Hendriks Graszoden

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2014

Hendriks Graszoden is de specialist op het gebied van gras en is uitgegroeid tot een van de grootste grastelers van Europa. Veel Champions League stadions maken gebruik van het gras van Hendriks Graszoden.

X-com heeft voor Hendriks Graszoden in een eerder stadium een Magento Multistore omgeving ontwikkeld, inclusief 3 Magento storeviews. Zowel de Nederlandse, Belgische en Duitse markt werden hierdoor optimaal benaderd. Deze Magento shops bleken een groot succes, waardoor er meteen werd gekozen voor een on-site optimalisatieslag. Deze is begin 2015 doorgevoerd en er is zelfs een vierde Magento storeview toegevoegd. Hendriks Graszoden heeft de online markt vergroot en ook een webshop voor Zwitserland geopend. Dat is niet de enige verandering, Hendriks biedt voortaan ook de legservice aan, waardoor u de graszoden niet zelf hoeft te leggen. Deze extra service bieden ze aan in Nederland en België.

Usability heeft een belangrijke rol gespeeld bij deze ontwikkeling. Een mooi voorbeeld hiervan is de gebruiksvriendelijke calculator die aanwezig is op de webshops. Deze geeft direct een overzicht van de kosten en de verzendkosten van de graszoden. Ook worden de beschikbare leverdatums meteen, visueel, zichtbaar. Op deze manier is alle primaire informatie meteen duidelijk voor de klant.

Ten slotte bevatten alle responsive webshops een eigen cross-sell functionaliteit. Op het moment dat een klant het gewenste aantal m² aan graszoden invult, wordt een mestadvies op maat gegeven. Dit wordt zichtbaar op de productdetailpagina.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.graszoden.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +