Healthynez

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

Samenvatting
Een webwinkel, gezondheidspraktijk en sportschool ineen. Aan de voorkant drie verschillende eilandjes, aan de achterkant onlosmakelijk verbonden: één boekhouding, één CRM-systeem en één e-commerceplatorm. Izak en Mieke klopten met hun plan voor een online-gezondheidsplatform aan bij Vicus. Twee weken was deel één van het bijzondere project al in de lucht.

Probleem van Healthynez / Pullz / Supplementz
Gezond leven is geen trend meer te noemen maar meer een zaak waar eigenlijk iedereen op een bepaalde manier wel mee bezig is. Dat kan door middel van gezond eten, veel sporten of door goed te luisteren naar je lichaam. Het beste resultaat krijg je natuurlijk als je deze drie werelden samenbrengt. Izak en Mieke, de oprichters van de nieuwe organisatie hadden in hun hoofd snel het gehele plaatje rond waarbij zij zagen dat het internet en de juiste gegevensstromen een belangrijke rol zouden gaan spelen. Aangezien de partner van Mieke een achtergrond heeft in zowel systeembeheer als sport werd hij erbij betrokken en is hij nu als medewerker verantwoordelijk voor de IT. "Het koppelen van de websites is één ding, maar het samenbrengen van alle (klanten)gegevens is een project op zich," vertelt Izak. "Dedy gaf al snel aan dat onze plannen de software van de webshop die we toentertijd bij Mijnwebwinkel.nl hadden zou overstijgen. Hij kende een bureau dat een stap verder kan gaan en zo kwamen we bij Vicus terecht."

Oplossing voor Healthynez / Pullz / Supplementz
Alle informatie uit de drie verschillende bedrijven komt samen in één CRM-systeem. "Onze drie websites ogen stuk voor stuk als op zichzelf staande organisaties, maar aan de achterkant doorkruisen ze elkaar op allerlei gebieden. In het crm-systeem worden de voedings- en bewegingsplannen van klanten precies bijgehouden. Ook de vitaminen en mineralen die worden geadviseerd staan vermeld. Wanneer iemands pillen volgens het CRM-systeem bijna op zijn, krijgt hij meteen een mailtje: 'is het tijd om opnieuw te bestellen?'"

VOSBA Platform
King boekhouding, Magento webshop, Vtiger CRM en onze leveranciers zijn met elkaar verbonden via het VOSBA-integratieplatform van Vicus. Klanten, artikelen en bestellingen worden daarmee tussen de systemen uitgewisseld. De facturen die via de verschillende bedrijven worden verstuurd, worden ook allemaal geboekt in hetzelfde boekhoudsysteem. Izak: "Zonder automatisering is de administratie een enorme tijdrovende klus. Binnen twee weken was samen met Vicus en King dealer Van Zutphen de hele boel daarom overgezet in de boekhoudsoftware van King. Nu gaat het grotendeels vanzelf en kunnen wij ons weer meer bezighouden met onze klanten."

Betalen via MultiSafepay
Met één contract van Vicus partner MultiSafepay kan Healthynez iDeal, creditcards en verschillende Europese betaalmethode accepteren.

Waarom Healthynez / Pullz / Supplementz voor Vicus koos
Healthynez was al bekend met Vtiger CRM. Samen met Vicus hebben we gespard over de verschillende mogelijkheden: heel leuk om te doen. Nog leuker is om te zien dat het nu allemaal vorm krijgt.

Over Healthynez / Pullz / Supplementz
De specialist op het gebied van orthomoleculaire voeding, laboratorium onderzoeken, supplementen, superfoods, hormoonfactor trainer, sport & gezondheid. De orthomoleculaire therapeut kan u helpen met o.a. overgewicht, verminderde weerstand, vermoeidheidsklachten, schildklier problemen, sportvoeding, candida, uitgeputte bijnier, spijsverteringsproblemen en huidproblemen.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.healthynez.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +