HACO wonen & slapen

Magento editie: Commerce
Jaar van livegang: 2015

Nieuwe designinrichting
HACO vroeg ons om voorbij de bestaande huisstijl te kijken en te komen met een geheel nieuw ontwerp en gebruikerservaring. Met ons user centered design wierpen we een eerlijke blik op content en gaven we prioriteit aan informatie de bezoekers graag willen zien. Met een consistent grid, door fijne lijnen te introduceren en ruime opzet ontwierpen we een consistente, moderne visuele stijl. We ontwierpen de nieuwe HACO volledig responsive en gericht op het ontdekken van content.

22 vestigingen
Met HACO winkels verdeeld over heel Nederland is de webshop een belangrijke schakel tussen lokale verkoop en online verkoop. We bouwden een vestigingsvinder die op basis van de fysieke locatie van de bezoeker, via het ipadres (GeoIP2) of HTML5 geolocation, de dichtstbijzijnde vestiging opzoekt. De route naar de vestiging en een op afstand gesorteerde lijst met alle vestigingen worden getoond in een kaart van Nederland. Bezoekers hebben de mogelijkheid om bij het afrekenen één van de vestigingen te selecteren als servicefiliaal, die vervolgens de bestelling krijgt toegewezen. Afhandeling van de bestelling wordt door de winkel zelf gedaan.

Import van productdata
Het kassasysteem van HACO bevat productinformatie van ongeveer 10.000 artikelen. De wens bestond om productinformatie eenmalig te importeren in de webshop. We realiseerden een koppeling die alle relevante data, zoals titel, sku, prijsinformatie, categorie en productafbeelding op een nette manier in Magento zet. Via de koppeling wordt ontbrekende informatie automatisch aangevuld, worden waarden met spelfouten gecorrigeerd en worden automatisch configurable products aangemaakt op basis van aanwezige productrelaties. Producten die niet langer onderdeel uitmaken van het assortiment worden niet geïmporteerd.

Voor het bijwerken van voorraadinformatie van producten, realiseerden we een koppeling via de SOAP api van het kassasysteem die periodiek deze informatie update.
Bekijk deze Magento webshop: https://www.haco.nu
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +