Haag & Heg

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2013

Haag & Heg – Rechtstreeks van de kweker bij u thuis


Waar er voorheen door de Kuil Nurseries alleen aan hoveniers en retailers werd geleverd, is de nieuwe webshop bedoeld voor met name particulieren en ontworpen om een optimaal ‘gevoel’ bij de klant op te wekken. Het gebruik van frisse kleuren, vrolijke productafbeeldingen en het ecologische aspect van de haagplanten en heesters duidelijk in beeld brengen moeten hieraan bijdragen.


“De samenwerking met Bigbridge wordt gekenmerkt door als resultaatgericht en ‘down to earth’. Doordat zij meedenken en de taal van de ondernemer spreken bereik je een mooi en renderend eindresultaat!”


Rob Pennings – Haag&Heg


Magento WordPress intergratie


Een belangrijke wens van de opdrachtgever was het maken van een pagina waarin tuintips getoond moesten worden, gerangschikt per maand. Hiervoor is WordPress gebruikt, waarbij nieuwe berichten (tips) vanuit Magento te beheren zijn. Deze steeds wisselende content is zeer informatief voor de klant, maar dient daarnaast ook voor ‘verse’ content, tevens erg gewaardeerd door zoekmachines.


Inspiratiepagina


het lookbook is bedoeld om inspiratie op te doen door voorbeelden van tuinen en zo de toepassing van de verschillende beplanting te laten zien. Vanuit dit lookbook is het mogelijk om het product direct te bestellen. Om het bestellen vervolgens makkelijker te maken kan de klant het aantal planten invullen of het aantal benodigde meters (in het geval van een gesloten heg).


Verzendopties


De bezorgmodule biedt de consument de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer hij de order geleverd krijgt. Tijdens het afrekenen kan de consument aangeven op welke dag en op welk dagdeel zijn bestelling wordt geleverd. Deze bezorgmodule maakt de levering van de bestelling erg flexibel en draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van de shop. Voor klanten die liever zelf de bestelling komen afhalen bestaat de mogelijkheid om hiervoor een afspraak te maken.


B2B klanten


Omdat haag & Heg van oorsprong veel levert aan B2B klanten is de webwinkels hier op aangepast. Deze klanten, zoals bijvoorbeeld hoveniers, krijgen na het inloggen aangepaste prijzen te zien. Daarnaast kunnen deze B2B klanten worden ingedeeld in klantgroepen, hiermee is het mogelijk om per klantgroep speciale voorwaarden en kortingen in te stellen. Mede hierdoor is de webshop voor zowel de zakelijke als de particuliere klant geschikt.


Plannen voor 2014


2014 staat in het teken van uitbreiding in zowel niche-shops als de stap naar het buitenland. Op dit moment is het bedrijf online te vinden op 2 Duitse webwinkels en is er een nieuwe Nederlandse shop toegevoegd aan deze Magento multi-store.


Bekijk deze Magento webshop: http://www.haag-heg.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +