goodlook – een wereld van zelfklevende etiketten en printertoebehoren

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2019

Via de website van Goodlook kan je alle soorten etiketten kopen. Eender welke vorm of formaat is mogelijk. Zowel voor A5,A4,A3,SRA3 en formaten tot 350x1200mm. Meer dan 35 materiaalsoorten beschikbaar. Zoek niet verder wij hebben het ideale etiket op maat vanaf 50 blad maar ook speciale prijzen voor groot volume afnemers.


gezien we zowelB2B als B2C leveren hadden we ook nood aan verschillende staffelprijzen en prijzen voor enduser, dealer, groothandel. Deze complexe prijsstellingen zijn standaard mogelijk in magento2.3. Ook speciale artikelen zijn geen probleem.


Onze vorige website was volledig zelf geprogrammeerd in asp(active server pages). Helaas was deze helemaal verouderd. We zijn op zoek gegaan naar een nieuw allround systeem. Ik heb alle opties bekeken en de meeste systemen in testversie of demo uitgetest. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Magento2.3. Dit was voor mij de beste optie omdat ik zelf veel kan af stellen en eventueel via code het gewenste resultaat kan bekomen. Vele andere systemen waren heel duur que maandelijkse kosten en iedere module was dan nog bij te betalen met weinig controle om eigen afstellen te doen en verwachtingen te realiseren. Magento 2 is flexibel en up-to-date. Goed vindbaar in zoekrobots en alle betaalmogelijkheden zijn voorzien. Alleen aan de snelheid moet nog gesleuteld worden.


Bekijk deze Magento webshop: https://shop.goodlook.be
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +