Goedkopehoortoestelbatterijen

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2015

Goedkopehoortoestelbatterijen.nl is onderdeel van Schoonenberg Hoorcomfort, al ruim 85 jaar dé hoorspecialist van Nederland. Met meer dan 200 winkels door heel Nederland is Schoonenberg een van de grootste audicien ketens van Nederland.

Service concept


Schoonenberg Hoorcomfort speelt met de webshop goedkopehoortoestelbatterijen.nl in op de steeds groter wordende vraag omtrent het eenvoudig en voordelig online bestellen van hoortoestelbatterijen. Op basis van ons in huis geoptimaliseerde Magento Community editie (Winshop) is de Magento webshop ontwikkeld die zich (op dit moment nog) uitsluitend richt op de verkoop van hoortoestelbatterijen.

Stimuleren herhaal bestellingen middels integratie Clang


De Magento webshop is gekoppeld aan de e-mailmarketing software van E-village, Clang. Naast standaard zaken zoals contactgegevens en e-mailadres, wordt er op de afrekenpagina het klantprofiel verder verrijkt met aanvullende informatie over het wel of niet hebben van een hoortoestel. Deze informatie wordt direct na het plaatsen van de order ingeschoten in Clang met als doel het triggeren van een contactstrategie. Deze contactstrategie is er opgericht om - op basis van de geplaatste order en de gemiddelde levensduur van de hoortoestelbatterijen - tijdig een signaal te versturen om een herhaal bestelling te doen.

Directe koppeling met logistiek partner Keiretsu Europe


Naast de integratie met Clang is er ook een integratie aanwezig met Keiretsu Europe. Keiretsu fabriceert en distribueert vanuit haar eigen logistiek centrum in Rotterdam direct de hoortoestelbatterijen naar de eindgebruiker. Dit drop shipment model zorgt ervoor dat de verzend claim van "Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis" zonder problemen wordt gerealiseerd.
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +