Girav

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2011

Girav.nl is een creatie van Jopie Geerts en Erik de Weerd. Wat de shop biedt zijn kwalitatieve lange T-shirts voor mannen. Uit eigen ervaring bleek het namelijk onmogelijk om kwalitatieve lange shirts voor mannen te vinden. Met hun jarenlange ervaring in de modebranche en hun passie voor mooie basics, bedachten ze het concept en merk. Samen met Marissen Reclame en Internet is de Magento winkel doorontwikkeld tot een concept met (langere) basics voor mannen.

HET CONCEPT


Mensen worden steeds langer. Nederland heeft gemiddeld de langste bevolking ter wereld. Voor lange mannen is het vooral lastig om goed passende T-shirts te vinden. Voor mannen met een slank of normaal postuur geldt daarbij ook nog eens dat T-shirts die qua breedte goed zitten veel te kort zijn. XXL T-shirts zijn daarentegen iets langer maar veel te wijd.

Girav Long Fit biedt verschillende modellen lange T-shirts, poloshirts en longsleeves. Wat de formule afmaakt is de hoogwaardige kwaliteit met een uitgekiende pasvorm. Het mag niet zo zijn dat na een paar keer wassen alle extra lengte door krimp is verdwenen. De klanten van Girav waarderen dit. Logisch dus dat er veel terugkerende klanten zijn en er veel mond-tot-mond reclame plaatsvindt.

DE WEBWINKEL


Girav.nl is één van de eerste brand to consumer concepten in Nederland. In de webwinkel staan concept en uitstraling centraal. Dit zorgt er voor dat de producten zichzelf verkopen. De kwaliteit is goed, de fotografie is top en de voordelen spreken voor zich. De shop is daarom ook clean en to-the-point.

MERKBELEVING


In de samenwerking met Marissen Reclame en Internet is actief ingezet op optimale merkbeleving binnen de website. De website is een perfecte samensmelting tussen design en functionaliteit. Door de uniformiteit in beelden sluiten de website en de campagnes naadloos op elkaar aan. Bij de online campagnes spelen beleving en sfeer een belangrijke rol. Zo zijn social media, display en e-mail marketing kanalen die zorgen voor nieuwe en terugkerende klanten.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.girav.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +