GEERS Hörakustik

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2015

De Audionova groep bestaat uit een aantal internationale organisaties gespecialiseerd in hoor hulpmiddelen. Vanuit onze jarenlange samenwerking met de Nederlandse telg uit deze groep, Schoonenberg Hoorcomfort, is ook de samenwerking voortgekomen met de Duitse zus GEERS Hörakustik. Voor GEERS ontwikkelden wij een Duitstalige Magento webshop die vooral op logistieke afhandeling van de orders behoorlijk wat maatwerk heeft gekregen.


Een webshop voor de Duitse markt is op zich zelf al iets bijzonders. Geen ‘winkelmandje’ en ‘zoeken’, maar ‘Warenkorb’ en ‘durchsuchen’ en meer van dat soort mooie Duitse woorden. Verder zetten de Duitsers het Euro-teken achter de prijs en hanteren ze diverse andere regels voor online verkoop. Er ging zeker een nieuwe wereld voor ons open, maar uiteindelijk betreft het in de basis nog steeds een Magento webshop. En voor vertalingen van standaard teksten zorgt Magento perfect. Maar het is zeker geen standaard webshop geworden.


De klant had speciale wensen op het gebied van retouren management, afhandeling van de orders en koppeling met systemen zoals DHL Easylog en Zendesk. Er wordt gebruikt gemaakt van de plugin van Koongo voor de feeds naar verschillende Duitse prijsvergelijkers en voor de 500 vestigingen van GEERS is een speciale store-login gemaakt waarmee eenvoudig vanuit de fysieke winkels in de online shop besteld kan worden.


Bekijk deze Magento webshop: http://shop.geers.de
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +