Garderobe

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2018

De klant


Garderobe.nl is de webshop waar horecaondernemers, evenementenorganisatoren en andere belanghebbende terechtkunnen om hun Garderobe slim en efficiënt in te richten. Zowel voor geavanceerde ticketprinters als voor kledinghangers en voorgedrukte garderobenummers ben je bij Garderobe.nl aan het juiste adres.


De opdracht


Het was aan Hypershop de taak om huidige webshops voor verschillende landen (die draaide op een custom CMS) te migreren naar Magento 2. Er moesten individuele storeviews worden opgezet voor Nederland, Engeland en Duitsland. Belangrijk was dat de nieuwe webshop ook op mobiele apparaten goed te bereiken was. Bij de migratie moesten bestaande data en rankings uiteraard succesvol worden meegenomen.


Het resultaat


Hypershop heeft de migratie met succes uitgevoerd. Zowel Garderobe.nl, Garderobe.de als Cloakroom.co.uk zijn voorzien van een ‘nieuw jasje’ met de perfecte maat, dat ook op mobiel uitstekend te bereiken is. Om de navigatie door de webshop voor de bezoeker gemakkelijker te maken zijn de categoriepagina’s voorzien van visuele filterknoppen. Het is eenvoudig om snel te (her)bestellen en er is een speciale pagina ingericht om advies op maat en een offerte aan te vragen.


De storeviews voor Duitsland, Engeland en Nederland zijn voorzien van een geoptimaliseerde sitestructuur. Ook zijn de oude pagina’s middels een migratieplan naar de juiste nieuwe storeviews doorgestuurd.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.garderobe.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +