Foto De Vakman

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2012

Foto de Vakman is één van de grootste foto speciaalzaken van Nederland met een vestiging in Uden en Wijchen. Doordat het online koopgedrag van consumenten de laatste jaren fors toeneemt, heeft Foto de Vakman X-com de opdracht gegeven om een geavanceerde responsive Magento webshop te ontwikkelen.

Deze Magento webshop is voorzien van uitgebreide selectiefilters die door Foto de Vakman zelf beheert kunnen worden. De gebruiksvriendelijkheid op de webshop wordt door middel van deze filters extra versterkt . Men vindt nu binnen enkele klikken het gewenste product.

Naast het implementeren van selectiefilters heeft de webshop van Foto de Vakman een koppeling met diverse vergelijkingssites waaronder Kieskeurig.nl, Vergelijk.nl en Beslist.nl. De bezoeker kan hier producten op de webshop afzetten tegen die van andere aanbieders. Daarnaast kan men - door een geavanceerde vergelijkingsfunctie op de webshop zelf – verschillende producten met elkaar vergelijken.

De voorraad op de webshop kan door middel van een koppeling met de groothandel zelf worden beheerd. Via het uitgebreide CMS systeem kan er  voorraad worden aangevuld of aangepast.

Foto de Vakman heeft nu een zeer gebruiksvriendelijke en stijlvolle webshop die door Kieskeurig.nl met een 9,3 wordt beoordeeld.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.fotodevakman.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +