Florale Haircare

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2014

Florale Haircare is de toonaangevende leverancier van kappersartikelen in de Benelux. Florale heeft vele internationale klanten en richt zich zowel op de B2B als de B2C markt.

X-com heeft voor Florale de professionalisering van hun gehele e-commerce omgeving gerealiseerd. Op basis van Magento zijn er enkele online e-commerce platformen op maat ontwikkeld, waaronder de webshop voor de B2C markt. Er is bij de ontwikkeling van de Magento webshop een uitgebreide koppeling met Exact online geïmplementeerd. Deze koppeling zorgt ervoor dat de order afhandeling vanuit Exact plaatsvindt. Daarnaast worden vanuit Exact de producten, klanten (+klantdata) en de prijslijsten ingeladen.

X-com heeft ook enkele technische functionaliteiten voor de webshop ontwikkeld wat Florale in staat stelt om op een gebruiksvriendelijke manier de productvariabelen te etaleren. Voor deze functionaliteit is gebruik gemaakt van de Ajax cart pro. Dit maakt het voor klanten mogelijk om al direct producten te bestellen vanuit een van de overzichtspagina’s van de webshop. Tevens worden de klanten hierdoor automatisch doorverwezen naar de juiste storeview (taalversies). Ten slotte is er nog een snelheidsoptimalisatie doorgevoerd waardoor een mooie snelheidswinst is behaald.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.floralehaircareshop24.com
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +