Flinders

Magento editie: Commerce
Jaar van livegang: 2011

MediaCT bestaat uit waanzinnig gedreven specialisten. Absoluut specialist op gebied van Magento. Heel fijn om mee samen te werken. Afspraken worden nagekomen, wat best wel uniek is in deze markt. Ook de keus om met Magento te werken is een voordeel. MediaCT loopt gewoon voorop in de markt.” - Geert-Jan Smits van Flinders.nl

PROJECTOVERZICHT 2010 EN 2011
In 2010 hebben we de webwinkel Flinders.nl opgeleverd. Eerst is het weblog online gezet. Zo kon Flinders beginnen met bloggen en alvast bezoekers aantrekken en posities in Google innemen. Eind 2010 is de webwinkel opgeleverd en werd gevierd door samen te proosten via een Skype videogesprek tussen MediaCT en Flinders.
Door het jaar 2011 heen hebben we intensief samengewerkt om de webwinkel te optimaliseren. Er hebben optimalisaties plaatsgevonden in o.a. het design, de productsortering, filtering en de snelheid. In de tweede helft van 2011 hebben we door deze verbeterslagen mooie resultaten weten te boeken:

  • 65% conversie stijging

  • 238% stijging in transacties

  • 240% stijging in verkochte producten

  • 206% omzetstijging


MEER DAN PRODUCTEN.
“Bij Flinders ontdekt iedereen hoe verrassend eenvoudig je je inrichting verrijkt met design”, aldus Flinders.nl. De kracht van de webshop ligt hem in het verhalend communiceren. Een product is meer dan een foto met een paar eigenschappen. Het verhaal van producten wordt verteld, reviews worden geplaatst en de weblog voorziet de bezoeker van achtergrondinformatie.

HET FLINDERS CAFÉ
Flinders heeft ook een echte winkel in Amsterdam. Kom je binnen dan word je omringd door design. Maar niet in de afstandelijke en onpersoonlijke manier van design. Het eet- en drinkgedeelte neemt de Coffee Company voor haar rekening. Flinders Café is de unieke combinatie van een lunchcafé en een designwinkel. Het interieur bestaat voor 100% uit designproducten die te koop zijn bij Flinders.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.flinders.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +