Fietspunt

Magento editie: Commerce
Jaar van livegang: 2011

Honderdduizenden mensen kopen hier hun racefietsonderdelen, mountainbikeonderdelen en stadsfietsonderdelen! Fietspunt.nl heeft het grootste en meest actuele overzicht, scherpe prijzen en supersnelle levering. Onze goede technische kennis en gedreven klantenservice is beloond door een lidmaatschap van Thuiswinkel Waarborg en de Bovag.

Fietspunt.nl is een webshop gespecialiseerd in fietsen. Fietspunt.nl is een ware community voor fietsers geworden. In de webshop vind je een breed assortiment aan fietsonderdelen en -accessoires. Ook voor technische informatie en tips van en voor fietsers kun je terecht op Fietspunt.nl. Het leveren van topservice en de klant optimaal ondersteunen bij het fietsplezier staat centraal. Om dit te realiseren heeft Fietspunt.nl MediaCT ingeschakeld om de webshop te professionaliseren en optimaal gebruiksvriendelijk te maken.

PROJECTOVERZICHT
Wij hebben de wireframes en het interactie design voor Fietspunt.nl ontwikkeld. Vanuit het wireframe is er een design ontworpen voor acht pagina’s. Er is rekening gehouden met de verschillende doelgroepen en hoe elke doelgroep efficiënt benaderd wordt in de shop.

Er is een verandering geweest in de samenstelling van de kleuren. Een voorbeeld hiervan is de kleur voor de ‘in winkelwagen’ button. Door een afwijkende kleur valt de button goed op.
Er is extra aandacht besteed aan het tonen en schrijven van reviews. Dit is gedaan omdat potentiële kopers vaak de ervaring van anderen meenemen in het besluit om tot een daadwerkelijke koop over te gaan. Ook synchroniseert de koppeling alle klanten, ongeacht welke status eraan verbonden is, alle orders, ongeacht de status van de order en eventuele kortingsbedragen en alle prijzen van de producten.

Fietspunt.nl werkte voorheen met een eigen ontwikkelde software, maar om de professionele stap volledig te maken, is er besloten om verder te gaan met de Exact koppeling met Magento. De eerste maanden heeft de software veel aandacht opgeëist van het team, maar begint nu zijn vruchten af te werpen.

Doorontwikkeling en groei
Fietspunt.nl streeft er naar om de bekendste webshop van fietsen te worden en wil top-of-mind awareness te creëren. Om dit te bereiken blijft de webshop zich vernieuwen en doorontwikkelen. Zo wordt er binnenkort een nieuwe homepage gelanceerd. Fietspunt.nl is blij met de basis die wij voor hen hebben ontworpen en ze vullen dit met eigen creativiteit aan.

Het ontwerp is geworden wat ik wil uitstralen en het klopt bij de huidige tijd. MediaCT is een professionele partij en dat is goed terug te zien in mijn webshop”, Roeland van Oostenbrugge.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.fietspunt.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +