Fietsnet

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2013

Fietsnet gelooft in de kracht van het internet: Onze A-merk fietsen zijn gemiddeld 20% goedkoper dan de adviesprijzen. Lage prijzen hebben we gekoppeld aan persoonlijk advies. Over garantie doen wij niet moeilijk: dat is onderdeel van de fiets net als onze bedenktermijn van 14 dagen. U kunt uw fiets bij ons ophalen of wij bezorgen de fiets rijklaar bij u thuis.

Persoonlijk Advies
Een nieuwe fiets kopen doet u niet zomaar; wij begrijpen dit en bieden alle informatie om u goed te kunnen oriënteren op de fietsen in ons ruime assortiment (2000 fietsen voorradig).  Lees meer over uw favoriete fiets in onze aankoopgidsen of bekijk de beoordelingen van andere klanten. Meer hulp nodig? Onze experts zijn 6 dagen per week bereikbaar, telefonisch of per e-mail.

Nazorg
Wij maken uw fiets 100% rijklaar, dus met gemonteerde trappers en rechtstaand stuur (dit in tegenstelling tot vele anderen online fietsenwinkels). Mocht u toch een probleem krijgen met uw fiets kunt u ons altijd bellen of mailen en samen komen we tot een oplossing. Op alle fietsen op Fietsnet.nl is de fabrieksgarantie van toepassing. In het geval van een defect kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.fietsnet.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +