Fascino Coffee

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2014

Koffiebranderij Fascino is een dynamische, ambachtelijke koffiebranderij, welke in 2006 is opgericht. Dagelijks wordt er door het Fascino team met veel plezier en liefde gewerkt aan de inkoop, het branden en het leveren van de lekkerste verse koffie.

De huidige webshop van Fascino voldeed destijds niet meer aan de eisen, waardoor Fascino besloot dat het tijd was voor een optimalisatie. X-com werd benaderd om deze optimalisatieslag uit te voeren door een Magento webshop te ontwikkelen. De keuze viel op X-com vanwege de technische kennis en ervaring op het gebied van Magento ontwikkeling.

Er is gekozen voor een uniek Magento webdesign dat daadwerkelijk 'ambachtelijke koffie' ademt. Tevens straalt het design kwaliteit en vertrouwen uit. Ondanks deze uitstraling heeft de Magento webshop  een frisse en moderne uitstraling. Hierdoor realiseerde X-com de gewenste 'look & feel' voor Fascino. Natuurlijk is er bij het webdesign veel aandacht besteed aan zowel usability (gebruiksvriendelijkheid) als conversie.

Binnen de Magento webshop van Fascino zijn diverse extra functionaliteiten toegevoegd. Naast een FAQ, Blog en Chatfunctie heeft X-com het bestaande klantenbestand en het bestaande reviewbestand geïmporteerd binnen de nieuwe Magento webshop.

Bekijk deze Magento webshop: http://www.fascino-coffee.com
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +