FAKRO zonweringshop

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2019

Over FAKRO Nederland


Het initiatief voor deze webshop komt van leverancier FAKRO Nederland. De nieuwe webshop biedt een assortiment met enkel originele FAKRO raamdecoratie. Zonweringen van topkwaliteit en altijd perfect passend op jou dakraam of platdakproduct van FAKRO. Voor de zonweringshop is een snelle en overzichtelijke Magento 2 webshop ontwikkeld. Op de homepagina van de webshop vinden klanten de Product Part Finder module van Amasty. Hier kan het type dakraam ingevoerd worden, vervolgens wordt een aanbod van passende zonweringen getoond. Ook voldoet de shop aan de laatste veiligheidseisen dankzij de GDPR module van Aheadworks en de installatie van Webcooking.


LAB51


Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.


We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan op http://www.lab51.nl/magento-2.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.fakrozonwering.nl/
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +