Electro World Tummers

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2013

Electro World Tummers is een jong familie bedrijf sinds 1923 met 4 winkels in Roermond, Panningen, Tegelen en Echt. Daarmee is Electro World Tummers de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica.
Bij Electro World Tummers koopt u zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Wij werken uitsluitend met de beste merken. Kenmerkend voor al onze medewerkers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel met de juiste instellingen van apparaten, uitleg bij een handleiding, hulp bij programmering, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires.

Electroworldtummers.nl is de eerste webshop die gebruik maakt van de nieuwe koppeling tussen Magento en het kassasoftwaresysteem VMSII van Vendit. Deze door FRMWRK ontwikkelde plugin zorgt er voor dat de online en offline voorraad altijd up to date is. Producten worden vanuit VMSII geëxporteerd naar Magento en orders uit Magento worden vervolgens weer geïmporteerd. Een ideale naadloze integratie tussen 2 systemen voor winkeliers die zowel offline als online actief zijn.

De productinformatie in deze webshop wordt verrijkt via een koppeling met IceCat (‘The Open Catalog’). Het scheelt voor Electro World Tummers veel handmatig invoeren van allerlei productkenmerken. Dankzij de koppelingen met VMSII en IceCat kan Tummers zich concentreren op het verkopen van producten in plaats van op de actualiteit van de product- en voorraadgegevens.
Bekijk deze Magento webshop: http://electroworldtummers.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +