De MondzorgZaak – Voor exclusieve mondzorg

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2018

De klant


Het moederbedrijf A&E Goodies besloot om ons te benaderen voor de technische realisatie van demondzorgzaak.nl, omdat ze bij de vorige provider geen maatwerk oplossingen konden uitgevoerd worden. Onze meerwaarde was dat wij de Magento 2 webshop exact naar zijn hand konden zetten en zo perfect maatwerk afleveren. Het verhelpen van al je mondzorgproblemen op een bewezen en mondvriendelijke manier door exclusieve producten is de missie van demondzorgzaak.nl. Dit doen ze in combinatie met uitgebreide informatieve blogs en bieden daarbij een unieke propositie aan de websitebezoeker, zodat je perfect wordt ondersteund tijdens je customer journey.


De opdracht


Demondzorgzaak.nl had belang bij een technische realisatie van een Magento 2 webshop met een luxere uitstraling dan de concurrentie. Hierbij was de uitdaging om aan alle specifieke wensen van de klant te voldoen door maatwerk oplossingen.


Het resultaat


We hebben een standaard thema van Magento 2 gebruikt, omdat het in de basis sterk is in snelheid, responisive en SEO. Deze werd significant aangepast tot het voldeed aan de verwachtingen van de klant met behulp van een agile werkwijze. Het resultaat is een webshop dat volledig is ingericht naar de wensen van de klant.


– Volledig ingericht naar de wensen van de klant.

– Een luxere uitstraling dan de concurrentie;

– Gestroomlijnde afrekenprocessen;

– Maatwerk oplossingen.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.demondzorgzaak.nl
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +