Crownstudent

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

Waar in Amerika de ‘square academic caps’ de lucht in worden gegooid door afgestudeerde scholieren, zal men in Scandinavië louter de ‘studentmössa’ tegenkomen.  Deze hoofddekselvariant heeft een lichtelijk maritieme uitstraling, met een traditioneel wit oppervlak inclusief zwarte rand.
Door de jaren heen bleef de markt in beweging, waardoor de behoefte aan een gepersonaliseerde ‘studentmössa’ enorm toenam. Dat is het moment waar Crownstudent haar gouden slag heeft geslagen.
In haar webshop worden kwalitatief hoogwaardige producten aangeboden die haar klanten zelf kunnen customizen.
De door Jaagers geproduceerde configurator zorgt ervoor dat de gepersonaliseerde wijzigingen direct weergegeven worden. In samenwerking met 3DIMERCE zijn hoge resolutie 3D-beelden ontwikkeld die tevens de emotionele waarde van de mössa’s stimuleren en het aantal retourzendingen reduceren.
Naast de configurator is Jaagers ook verantwoordelijk voor de responsive-versie van de web shop Crownstudent. Uit onderzoek bleek dat 30 tot 40% van de doelgroep aankopen doet via de smartphone. Het is dan ook een vereiste om een goedwerkende mobile platform-web shop te creëren, die over de zelfde functies beschikt als de desktop versie.
Laat Jaagers hier nou een neusje voor hebben. Resultaat? Een fantastische mobile web shop die representatief is voor Crownstudent.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.crownstudent.com
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +