Cheapass Zonnebrillen

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2012

Cheapass Zonnebrillen is een uitgebreide webshop in betaalbare zonnebrillen, uitermate geschikt voor festivalgangers en mensen die een leuke zonnebril zoeken. En dit alles zonder in te leveren op kwaliteit: Klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar en we verzenden iedere werkdag wee ronze orders naar happy customers.

De webshop van Cheapass Zonnebrillen is onderdeel van een Magento multi-shop platform van shops in verschillende landen. Met name op het gebied van platform denken biedt Magento uitkomst. Omdat alles aan een voorraad hangt is het ook enorm schaalbaar. Wij gebruiken daarnaast met name plugins voor CRM die Magento onderscheiden van alle e-Commerce concurrenten op de markt. Magento doet niet onder voor dure pakketten als bijv. Hybris.

We zijn begin 2012 gestart met Magento Community edition 1.6.1 en afgelopen nazomer hebben we het upgrade traject ingestart waarbij de site een nieuwe look and feel heeft gekregen en waarbij we tegelijkertijd de upgrade naar Magento 1.9.1 hebben uitgevoerd. Dit hebben we uiteraard eerst doorgevoerd in onze ontwikkelomgeving en goed doorgetest alvorens we live zijn gegaan.

Magento is highly customizable en kan eigenlijk onbeperkt doorgroeien met je bedrijf. Werkelijk voor alles is er wel een plugin te vinden en door de grote community zijn bugs snel opgelost. Moving with digital speed :)
Bekijk deze Magento webshop: http://www.cheapasszonnebrillen.nl
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +