Champagneshop

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2015

Over Champagneshop

Champagneshop is een van de voorlopers op het gebied van champagne aan huis bezorgen. Met een assortiment van champagnes van de bekendste en de meest exclusieve champagnehuizen is Champagneshop de webwinkel om relatiegeschenken/favoriete champagnes te bestellen. Langdurige relaties met champagnehuizen zorgen ervoor dat het assortiment wordt aangeboden tegen de scherpste prijzen.


De opdracht

Aan Hypershop was het de opdracht om een Magento webshop te ontwikkelen met speciale opties voor cadeaus en de mogelijkheid om een gratis kaartje mee te sturen met een persoonlijk bericht voor de ontvanger. Daarbij is er ook een BTW-switcher gebouwd voor zakelijke klanten. Voor het afrekenen is er een op maat gemaakte check-out gemaakt waardoor het mogelijk is om bijzondere afleveradressen te beschrijven.


Het resultaat

Het resultaat van de samenwerking tussen Champagneshop en Hypershop is een razendsnelle webshop op ieder device. De samenwerking loopt voort om organisch verkeer te genereren middels SEO. Dankzij goede content blijft het organische verkeer toenemen.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.champagneshop.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +