Casual Supply

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2013

Bestel nu de nieuwste fashion en modetrends van bekende merken online bij Casual Supply.nl. Om alle heren de mooiste merkkleding, met de juiste prijs-kwaliteit verhouding, aan te kunnen bieden zijn wij continu druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment met nieuwe merken. We bezoeken de leveranciers van de merken en zorgen ervoor dat u altijd de mooiste en beste kleding bij ons koopt voor de beste prijs!

In onze webshop is er een ruime keuze aan jeans, shirts, accessoires, reistassen, t-shirts, overhemden en nog veel meer onmisbare items. Sinds kort hebben wij ook een fashionblog waar het laatste online fashion nieuws te lezen is.Neem ook eens een kijkje in onze Sale! Het hele jaar door bieden we kleding aan met hoge kortingen. De site wordt regelmatig geupdate, dus hou de website dus goed in de gaten! Casual Supply heeft ook een fysieke winkel, u kunt ons dus ook bezoeken in het mooie Den Haag. Het adres van fysieke winkel vindt u onder de link vestiging.Als we goede aanbiedingen hebben of als we echt wat te melden hebben, dan versturen wij een nieuwsbrief. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends op herenmode kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en kun ons volgen op Facebook en Twitter.

Heeft u vragen, dan kunt u onze helpdesk bereiken via email en op telefoonnummer 070 44 00 668. Al uw kleding online bestellen is in deze webwinkel altijd snel en zonder enig risico, u kunt ook altijd naar onze winkel komen. Bekijk snel onze collectie.

Maar voor nu wensen wij u veel winkelplezier bij Casual Supply.
Bekijk deze Magento webshop: http://casualsupply.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +