CanonXL

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2015

CanonXL.nl, Cantoorartikelen.nl en Canonpapier.nl zijn onderdeel van Canon Business Center (CBC) in Zwolle. Zij zijn de regionale speler onder de multinational Canon, een Canon business to business warenhuis. Hun klanten kunnen rekenen op de productkennis en kunde van de fabrikant, gecombineerd met hun actieve aandacht voor het vinden van de juiste oplossing.


CBC zocht een e-commerce partner die met ze mee denkt en die bereid is het intensieve traject met hen in te stappen. Ze wilde de mogelijkheid om de drie webshops volledig te koppelen, zowel voor CBC als beheerder als voor de eindgebruikers.


Het e-commerce platform is gerealiseerd met de Magento Community software. Klanten kunnen gemakkelijk schakelen tussen de webshops en met de gedeelde winkelwagen bestellen ze moeiteloos in alle shops tegelijk. Natuurlijk is ook de back-end voor de beheerder samengevoegd. In de shops is een productvergelijker ingebouwd, waardoor gebruikers meerdere producten kunnen vergelijken om zo snel tot de juiste keuze te komen. De webshops zijn volledig responsive voor een optimale ervaring op elk device.


Bekijk deze Magento webshop: http://www.canonxl.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +